trading & renting

Partners

Ontdek Ons Exclusieve Partnerportaal

Bij RTR begrijpen we dat toegankelijkheid en efficiëntie essentieel zijn voor onze partners. Daarom zijn we verheugd om ons gratis, state-of-the-art partnerportaal aan te bieden. Dit platform is ontworpen om u de controle te geven die u nodig heeft, op elk moment en elke dag van de week.

24/7 Dossierbeheer

Ons portaal stelt u in staat om de status van uw dossier realtime te volgen, waarbij transparantie vooropstaat. Altijd en overal.

Geavanceerde Simulatietools

Met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u moeiteloos simulaties uitvoeren, gepersonaliseerde offertes genereren en onmiddellijke goedkeuringen verkrijgen. Dit alles, met slechts enkele klikken.

Digitale Contractafhandeling

Efficiëntie is cruciaal in een snel bewegende wereld. Daarom kunt u met ons portaal uw contracten direct afdrukken. De digitale ondertekening van contracten garandeert een veilige en snelle afhandeling van documenten.

Snelle Uitbetaling

Wij waarborgen een vlotte uitbetalingsprocedure. Na de ontvangst van de vereiste documenten, waaronder de factuur en het opleveringsdocument, zorgen wij voor een tijdige uitbetaling van het dossier.

Professionele Ondersteuning

Van begin tot eind staan onze experts voor u klaar met professionele begeleiding en ondersteuning. Wij nemen de zorg uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden van ons partnerportaal. RTR is er om u te ondersteunen bij elke stap.

Interesse?

Neem dan contact op voor een afspraak via Christophe

Ross Trading & Renting bv
Dekenijstraat 26
9930 Zomergem
0800 53 001
cr@rossrenting.be